• Κλινική Κυανός ΣταυρόςΛεωφ. Δημοκρατίας 51, Πάφος
  • 26844101Fax: 26944998
  • Δευτέρα - Παρασκεύη8:30 - 13:00 / 15:00 - 18:00

Βιογραφικό

image

Γιώργος Θρασυβουλίδης

Oρθοπεδικός χειρούργος - τραυματιολόγος

Ο Γιώργος Θρασυβουλίδης είναι ορθοπεδικός χειρούργος -τραυματιολόγος με εξειδίκευση στην αντιμετώπιση αθλητικών κακώσεων του γόνατος και του ώμου. Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην κλινική BlueCross στην Πάφο.

Το 2004 εισήχθη στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, απ’ όπου κι αποφοίτησε το 2010.

image
image

Η ειδικότητα της ορθοπεδικής χειρουργικής και τραυματιολογίας αποκτήθηκε σε δύο μεγάλα ορθοπεδικά ιδρύματα της Γερμανίας (Johanniter Krankenhaus Rheinhausen-Duisburg και Marien Krankenhaus Kaiserswerth). Στο Johanniter Krankenhaus απέκτησε κυρίως εμπειρία στην αντιμετώπιση καταγμάτων και στο Marien Krankenhaus Kaiserswerth με μέντορά του τον Prof. Nebelung, έναν απο τους πατέρες της αρθροσκοπικής χειρουργικής στην Γερμανία, εμπειρία στην αντιμετώπιση αθλητικών κακώσεων.

Στις αρχές του 2018 απέκτησε κατόπιν εξετάσεων τον τίτλο ειδικότητας της Ορθοπεδικής και Τραυματολογίας από τον ιατρικό σύλλογο της Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας. Από τοτε μέχρι και το Δεκέμβριο, εργάστηκε ως επιμελητής στο τμήμα αθλητικών κακώσεων αποκτώντας επιπλέον χειρουργικές εμπειρίες και ικανότητες κυρίως στην αρθροσκοπική χειρουργική ώμου, γόνατος και ποδοκνημικής καθώς και στην γενική αντιμετώπιση των αθλητικών κακώσεων. Στο πλαίσιο της εξειδίκευσης του στην κλινική αυτή, διεξήγαγε έρευνες στον τομέα της αρθροσκόπησης, έδωσε διαλέξεις και εκπαίδευσε πρακτικά άλλους γιατρούς.
image

Το 2019 εργάστηκε ως επιμελητής στο τμήμα ορθοπεδικής και τραυματιολογίας στο Helios Klinikum Duisburg αποκτώντας επιπλέον εμπειρίες στην αντιμετώπιση καταγμάτων.

Το 2020 επέστρεψε και πάλι ως επιμελητής στην ομάδα του Prof. Nebelung αυτή τη φορά στο Vinzenz Krankenhaus Düsseldorf, μέχρι τον επαναπατρισμό του στην Κύπρο.

Το 2019 έλαβε τον τίτλο του αρθροσκόπου από την AGA-Society for Arthroscopy and Joint Surgery. Ο Δρ. Θρασυβουλίδης είναι ο πρώτος αναγνωρισμένος αρθροσκόπος στην Κύπρο της AGA-Society.

Από το 2016 έως και το 2020 διετέλεσε υπεύθυνος ιατρός της ομάδας U17 και U20 της ομάδας του ice-hockey του Ντίσελντορφ.

Επιπλέον από το 2019 είναι κάτοχος διπλώματος Football medicine της FIFA.

image

Η εμπειρία που έχει αποκτήσει ο Δρ. Θρασυβουλίδης, τα τελευταία τουλάχιστον 10 χρόνια, με τη συνεχή και καθημερινή τριβή με έναν τεράστιο αριθμό ασθενών και πραγματοποιώντας χιλιάδες επεμβάσεις σε συνδυασμό με την ασταμάτητη μεταπτυχιακή εκπαίδευση και συμμετοχή σε δεκάδες ορθοπεδικά και τραυματιολογικά σεμινάρια, ημερίδες και workshops στη Γερμανία, του παρέχουν τη δυνατότητα να είναι ενημερωμένος και να προσφέρει τις πιο μοντέρνες και αναγνωρισμένες θεραπείες σε όλο σχεδόν το φάσμα των ορθοπεδικών - τραυματολογικών παθήσεων.

image

Είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε.